Purification of the Virgin

Purification of the Virgin Commemorated on February 2 The Feast of the Presentation is among the most ancient feasts of the Church. There are sermons on the Feast by the bishops Methodius of Patara ( 312), Cyril of Jerusalem ( 360), Gregory the Theologian ( 389), Amphilochius of Iconium ( 394), Gregory di Nyssa … Maca Deui

Peace Ngaliwatan A dokumenter Woman

Mary, Basa Yesus, mecenghul ka visioner Walanda, Ida Peerdeman di Amsterdam, Holland dina judul "Lady of Sadaya Bangsa" di 56 apparitions ti March 25, 1945 ka May 31, 1959. Apparitions kasebut dituturkeun ku runtuyan "pangalaman Eucharistic" ditarima ku visioner ti Juli 1958 ka … Maca Deui

The Presentation of the Child Jesus

The Presentation of the Child Jesus and the First Sorrow of Mary First Sorrow of Mary – The prophecy of Simeon (Lukas 2:22-35) When the time came for their purification according to the law of Moses, they brought Him up to Jerusalem to present Him to the Lord. Now there was a man inMaca Deui

2018 Solat di rai

Poé Solat di rai - Pentecost, Minggu 20 Mei 2018   Whit Minggu, Minggu 20 Mei 2018 doa- na pasamoan dinten di rai keur ngahargaan ka Mary, Lady of Sadaya Bangsa Di Whit, Minggu 20 Mei 2018, Urang ogé moal papanggih taun panungtungan di rai kawentar, pikeun nasional … Maca Deui

سیّدة بونتمان

أمّ الأمل كان في قریة بونتمان، التي تقع على بعد 30 كیلومتراً من شمال لافال، مزارعٌ یعمل في حظیرته مع ابنیه الصغیرین، أوجین باربادیت البالغ من العمر 12 سنة وجوزیف باربادیت البالغ من العمر 10 سنوات. وفي مساء السابع عشر من ینایر عام 1871، وبینما كان الولدان یساعدان أباهما في الحظیرة توجّه الابنMaca Deui

Ecumenism is the Issue: On Declaring the Dogma of ...

Ecumenism is the Issue: On Declaring the Dogma of Our Lady By Dr. Judith Marie Gentle Ph.D. Ecumenism is the Issue: On Declaring the Dogma of Our Lady as Coredemptrix, Mediatrix of Sadaya Grace, and Advocate Forthwith! In chapter seven of Pope John Paul II’s, Crossing the Threshold of Hope, the Holy Father addresses theMaca Deui

Pantulan mariological di Karl Rahner

"The theologian Karl Rahner perhatian husus dibikeun ka Mariology, eta ngemutan janten gumantung Christology na ecclesiology numbu. Anjeunna nyiptakeun nurun paralel antara Mary jeung Garéja nu manggih leresan na di S. Kitab Suci jeung tradisi sarta boga dadasar taun kanyataan yen Maryam, The ditebus heula, meta … Maca Deui

Nelepon America urang

Lady urang jangji nu miracles leuwih gede ti eta teges di Lourdes jeung Fatimah bakal dibérékeun di dieu di Amérika, Amérika Sarikat hususna, lamun urang ngalakukeun kitu Manéhna kahayang. Adina Mary Ephrem nyatakeun yén Lady kami disebut sorangan kami Lady of America di respon kana cinta jeung kahayang anu ngahontal kaluar … Maca Deui

Nelepon America urang

Lady urang jangji nu miracles leuwih gede ti eta teges di Lourdes jeung Fatimah bakal dibérékeun di dieu di Amérika, Amérika Sarikat hususna, lamun urang ngalakukeun kitu Manéhna kahayang. Adina Mary Ephrem nyatakeun yén Lady kami disebut sorangan kami Lady of America di respon kana cinta jeung kahayang anu ngahontal kaluar … Maca Deui

Hayu urang niru nu Magi

Hayu urang niru nu Magi: pilari kaluhur, netepkeun kaluar, tur kalawan bébas maturan hadiah Tilu lampah tina Magi pituduh lalampahan urang nuju Gusti, anu kiwari geus wangsit saperti lampu jeung kasalametan pikeun sakabéh bangsa. The Magi tingali béntang, aranjeunna diatur kaluar sarta aranjeunna mawa hadiah. Ningali béntang. Ieu tempat dimimitian. Tapi naha, urang meureun … Maca Deui

Persetujuan ti Gerakan dina Diocese of Goma

Idin ti seuneu cinta gerakan dina DIOCESE OF GOMA Pikeun kahiji kalina dina buana Afrika, dina Maret 06, 2017, Bishop Théophile KABOY of Goma di Républik Démokratik Kongo geus disatujuan “ékspérimén” nu hirupkeun of Love Gerakan dina wewengkon diocese-Na pikeun période a … Maca Deui

Mary’s Offering of Jesus in the Temple

After the departure of the Magi, the Mother of God said to St. Joseph: “My master, dispose of all the offerings of the Kings as belonging to my Son and to yourself—I deserve nothing.” Together they divided the gifts into three parts: one for the Temple (the incense and myrrh and some ofMaca Deui

Fiesta de la Presentación del Señor

Fiesta de la Presentación del Señor SS Juan Pablo II Homilía, 1 Pebruari 2003 1. “Cuando llegó el tiempo de la purificación (…), llevaron a Jesús a Jerusalén, para presentarlo al Señor” (LC 2, 22). El Niño Jesús entra en el templo de Jerusalén en los brazos de la Virgen Madre. … Maca Deui

Urang Lady of Sorrows

Summary Two women, Fabiana jelema nu nembak teu brukbrak (35) jeung Serafina Giovanna Valentino (33), kungsi visi Maryam kahiji salaku Pieta jeung saterusna salaku urang Lady of Sorrows dina guha di Castelpetroso, Italia. Gariswanci Maret 22, 1888 Dina poé saméméh Feast of the karep of urang rahayu Lady, two country womenMaca Deui

Suci beresih Heart Maryam

Haté suci beresih Maryam Novena kana suci beresih Heart Maryam Nu Maha Agung Virgin dipenta pikeun ngalakukeunana Cenacles (klik di dieu) Baca unggal dintenna téks pikeun hadé cicing di Consecration ka Mary. Klik di dieu Mun anjeun geus consecrated ka Virgin, Anjeun tiasa gabung di Grup ENSHRINED Mary. Klik di dieu Cenah Gusti … Maca Deui