Our Lady of Lausanne, Chappeles

Our Lady of Lausanne, Chappeles (Swiss) Commemorated on April 4 Our Lady of Lausanne, Chappeles (Swiss) Mary appeared twice to twenty-one year old Marie-Francoise Decotterd. The seer was seriously ill from birth and continously suffered. On April 4, 1871, the Heavenly Mother appeared for the first time and urged the patient to devoteMaca Deui

Peace Ngaliwatan A dokumenter Woman

Mary, Basa Yesus, mecenghul ka visioner Walanda, Ida Peerdeman di Amsterdam, Holland dina judul "Lady of Sadaya Bangsa" di 56 apparitions ti March 25, 1945 ka May 31, 1959. Apparitions kasebut dituturkeun ku runtuyan "pangalaman Eucharistic" ditarima ku visioner ti Juli 1958 ka … Maca Deui

JP2's Consecration Prayer

Mother of All Men and Women and of All Peoples O Mother of all men and women, and of all peoples, you who know all their sufferings and their hopes, Anjeun nu gaduh kasadaran a indung urang sakabéh struggles antara alus jeung jahat, antara cahaya jeung gelap, nu sangsara dunya modern, narima … Maca Deui

De Vrouwe in de Media

Berichten over de Vrouwe van alle Volkeren in de media Zaterdag 27 Mei 2017 zal in de RAI weer de jaarlijkse gebedsdag plaatsvinden ter ere van Maria, nu Lady of Sadaya Bangsa. Van harte hopen we dat velen met ons Maria willen eren in haar cruciale rol in Gods heilsplan. Zij is gekomen, … Maca Deui

Penobatan tina Virgin Mary salaku Ratu

Pius XII salametan ieu ngadeg di 1954. Tapi peran Mary salaku Ratu boga akar na dina Alkitab. Ieu dianggap Mary kana sawarga ku Yesus jeung malaikat. Éta hartina manéhna mawa. Yesus naék ka sawarga, nu mangrupakeun kecap béda, sarta indit nepi ka sawarga kakuatan sorangan. Mary teu gaduh nanaon ieu … Maca Deui

Why A New Marian Dogma?

Why A New Marian Dogma? The popes of Catholic Church, based on Scripture and Tradition, have officially taught over the course of centuries that the Virgin Mary, Basa Yesus, is also the Spiritual Mother of all peoples. Mary performs this role as spiritual mother to humanity in three basic ways. Kahiji, Mary … Maca Deui

Giovanni Paolo II nella teologia mariana dei Santi

Il presente elaborato intende illustrare la spiritualità e il pensiero di Giovanni Paolo II in ordine a Maria, ma poiché si tratta di un personaggio ormai certo della nostra agiografia, alla pari di altri uomini illustri in dottrina e in santità, no si può eludere un riferimento a quella che la Teologia SpiritualeMaca Deui

Prayer to the Immaculate Conception

Sister Mary Ephrem writes to her Spiritual Director Fr. Leibold concerning the composition of this prayer… “I was getting some things ready for the following morning. In the midst of it I was seized with an indescribable impulse. Thoughts of the Trinity and being conformed to the likeness of Christ filled my mindMaca Deui

Prayer to the Immaculate Conception

Sister Mary Ephrem writes to her Spiritual Director Fr. Leibold concerning the composition of this prayer… “I was getting some things ready for the following morning. In the midst of it I was seized with an indescribable impulse. Thoughts of the Trinity and being conformed to the likeness of Christ filled my mindMaca Deui

kunaon 2017 nyaeta Saperti Momen kritis

Posted by Msgr. Charles Pope of ncregister.com I have written elsewhere about why I think that 2017 bakal sataun kritis. Kuring yakin eta bakal taun berkah disumputkeun atawa salah sahiji hal jadi ngareureuwas yén nagara éta bakal Usher dina berkah anu bakal ngan bisa dipikaharti engké. Parantos 100 … Maca Deui

Nu hirupkeun of Love Gerakan

THE FLAME OF LOVE OF THE IMMACULATE HEART OF MARY MOVEMENT In accordance with the wish of the Blessed Virgin Mary to propagate and promote throughout the world the devotion to the Flame of Love of her Immaculate Heart, nu hirupkeun of Love Gerakan, pinuh taat ka Garéja Katolik, came into beingMaca Deui

Fatima and the New Pentecost

Was it the sun that danced at Fatima on October 13, 1917? In three phases the sun appeared to leave its central position in space and zig-zag towards the earth like a giant Catherine-wheel. Tens of thousands of witnesses thought the end of the world had come. People called out for God’s mercyMaca Deui

Bienaventurada Virgen María del Monte Carmelo

Bienaventurada Virgen María del Monte Carmelo Congregación para el Clero. Vaticano 16 Juli 1999 La fiesta de Nuestra Señora del Monte Carmelo es una de las celebraciones marianas más populares y más queridas en el pueblo de Dios. Casi espontáneamente nos traslada a la tierra de la Biblia, donde en el sigloMaca Deui

Fatimah, Portugal (1917)

Summary While tending sheep in a field called the Cova de Iria, Lucia de Santos (10) and her two cousins, Francisco and Jacinta Marto, reported six apparitions of Mary, who identified herself asOur Lady of the Rosary.Mary urged prayer of the rosary, penance for the conversion of sinners and consecration ofMaca Deui

St. Joseph Messages ti Itapiranga

Kanggo inpo nu leuwih dina apparitions Garéja-disatujuan of Itapiranga, Brazil, mangga ngadatangan website resmi: www.santuariodeitapiranga.com.br Letter of persetujuan ku Bishop Carillo Gritti dieu. Special berkat Ana Ormonde pikeun narjamahkeun talatah ieu kana basa Inggris. Maret 1, 1998 - St. Joseph: Dina kaahéngan ieu, St. Joseph mucunghul diasah dina tunic bodas jeung … Maca Deui

Cinco Sábados de Reparación

Lucia, seer of Fatimah, ngalamar ieu di Convent St Dorothy di Pontevedra, Spanyol sabot manéhna boga kaahéngan tina Virgin dina awan cahaya, jeung Yesus di sisi-Na. Nu Maha Agung Virgin nunda leungeun nya dina taktak Lucia Kang, mientras en la otra sostenía su corazón rodeadoMaca Deui