Salametan teh konsepsi suci beresih

  The Feast of nu suci beresih konsepsi celebrates kapercayaan dina suci beresih konsepsi Virgin Mary Nu Maha Agung. Hal ieu sacara universal sohor on Désémber 8, salapan bulan saméméh hari raya teh Nativity Maryam, nu geus sohor on September 8. Éta dinten salametan patronal of Spanyol, Koréa, Portugal, Nikaragua, Brazil, … Maca Deui

Peace Ngaliwatan A dokumenter Woman

Mary, Basa Yesus, mecenghul ka visioner Walanda, Ida Peerdeman di Amsterdam, Holland dina judul "Lady of Sadaya Bangsa" di 56 apparitions ti March 25, 1945 ka May 31, 1959. Apparitions kasebut dituturkeun ku runtuyan "pangalaman Eucharistic" ditarima ku visioner ti Juli 1958 ka … Maca Deui

Suci beresih Pikeun Kami

Ave Maria! Rajékan. Elias méré Obrolan munggaran dina ieu Poé Marian of Refleksi on Sabtu Désémber 6, 2014. Tema sakabéh pikeun poé teh suci beresih konsepsi jeung naon hartina. Dina obrolanana munggaran ieu Rama museurkeun kana naon anu suci beresih konsepsi hartina keur urang, nu graces yén kami nampi ti dinya. Husus anjeunna ngahubungkeun ieu … Maca Deui

The Doa si Lady of Sadaya Bangsa

* doa ieu asalna di Amsterdam dina 1951. Saprak waktu éta geus narima loba imprimaturs. Sanggeus uskup lokal consulted jeung Jamaah keur Doctrine of nu Iman dina 2006 dina hal mun solat, nu Jamaah disatujuan teks solat tapi kalawan diréktif ka ngarobah asli … Maca Deui

Penobatan tina Virgin Mary salaku Ratu

Pius XII salametan ieu ngadeg di 1954. Tapi peran Mary salaku Ratu boga akar na dina Alkitab. Ieu dianggap Mary kana sawarga ku Yesus jeung malaikat. Éta hartina manéhna mawa. Yesus naék ka sawarga, nu mangrupakeun kecap béda, sarta indit nepi ka sawarga kakuatan sorangan. Mary teu gaduh nanaon ieu … Maca Deui

Naha A New Marian dogma?

The popes Gareja Katolik, dumasar kana Kitab Suci jeung Tradisi, geus sacara resmi diajarkeun ngaliwatan kursus abad yén Virgin Mary, Basa Yesus, oge ibu Spiritual sadaya bangsa. Mary ngalaksanakeun peran ieu salaku indung spiritual pikeun manusa dina tilu cara dasar. Kahiji, Mary consented jadi Basa … Maca Deui

The tiiseun jeung youthfulness Maryam di Pieta ...

1. The Pietà ku Michelangelo nu éndah karya dipikawanoh di sakuliah dunya kalawan nami Michelangelo urang Pietà nyaéta patung anu dijieun tina bodas Carrara marmer ku salah saha ieu rightly dihargaan ku ahli, salaku sculptor greatest sadaya waktos, Michelangelo Buonarroti. The Pietà, dilestarikan dina Basilica … Maca Deui

Doa ka suci beresih konsepsi

Adina Mary Ephrem nyerat ka Diréktur Spiritual dirina Rajékan. Leibold ngeunaan komposisi doa ieu ... "Kuring ieu meunang sababaraha hal siap pikeun isuk di handap. Di satengahing eta Mah nyita kalawan dorongan indescribable. Pikiran nu Trinity jeung keur conformed kana sasaruaan Kristus kaeusi pikiran kuring … Maca Deui

Doa ka suci beresih konsepsi

Adina Mary Ephrem nyerat ka Diréktur Spiritual dirina Rajékan. Leibold ngeunaan komposisi doa ieu ... "Kuring ieu meunang sababaraha hal siap pikeun isuk di handap. Di satengahing eta Mah nyita kalawan dorongan indescribable. Pikiran nu Trinity jeung keur conformed kana sasaruaan Kristus kaeusi pikiran kuring … Maca Deui

Suci ibu Allah!

Mary anu jadi raket ngahiji ka Yesus alatan manéhna ditampa ti manéhna pangaweruh jantung, pangaweruh iman, kaparaban ku pangalaman nya salaku ibu sarta ku hubungan deukeut nya jeung Putra nya. Nu Maha Agung Virgin teh awéwé iman anu dijadikeun kamar Allah dina haté nya jeung … Maca Deui

Puguh Nepi My Little One!

“Énggalan, Saeutik hiji mah! Momen pas hirupkeun My Asih bakal ngahurungkeun deukeut, jeung dina waktu ieu, Iblis bakal dilolongan. I hayang ngarasa eta dina raraga ngaronjatkeun kapercayaan Anjeun. Ieu bakal méré Anjeun kakuatan gede. Sakabeh jalma mun saha gaya ieu bakal anjog bakal ngarasa … Maca Deui

Mary Co-redemptrix: A Tanggapan 7 Umum Objecti ...

on Désémber 23, 2000, The New York Times lumpat carita panutup di na "Seni jeung Gagasan" bagian dina gerakan Vox Populi Mariae Mediatrici, nu nyiar watesan papal of Virgin Mary Nu Maha Agung salaku Co-redemptrix, Mediatrix sadaya graces jeung ngajengkeun. artikel ieu dina gilirannana reprinted dina jumlah agung US. mayor … Maca Deui

suci beresih

suci beresih, "Lantera cahaya pikeun manusa sadaya kali" SS. Angelus John Paul II , 8 Desember 2004 1. Anjeun anu geulis, Maria! Tukang 150 heubeul taun, nu 8 Desember 1854, Rahayu Pius IX memproklamasikan dogma tina suci beresih konsepsi tina rahayu Virgin. Hak husus keur … Maca Deui

Urang Lady of Sadaya Bangsa

Kasimpulan Salila runtuyan 56 apparitions, langgeng 14 taun, a Asép Sunandar Sunarya rupa prophecies anu dibikeun ka Ida Peederman, a worker kantor heubeul 40-taun di hiji teguh industri, babarengan jeung hiji gambar tina ibu rahayu nangtung dina dunya kalayan cross balik nya jeung doa hiji. The wahyu ka Ida … Maca Deui

NEW BUKU! The Three hate

Dina buku, Dr. Tandaan Miravalle nawarkeun tur nungtun Anjeun ngaliwatan apparitions gaib otentik yén mimiti dina telat 1990 di Itapiranga, Brazil. seratan ieu ayeuna keur dijieun sadia dina basa Inggris kiwari pikeun kahiji kalina. Diajar kumaha beuki diduga ngahiji haté anjeun ka Tilu hate Kalolobaan adi Yesus, … Maca Deui

Yesus OF rahmat Illahi

Yesus OF rahmat Illahi (Yesus welas asih) Lamun hayang gabung di Grup Dunya “Rasul tina Mercy Illahi” klik di dieu. Ngundeur kabayang keur kabayang steering apostolate Download Gambar Témbongkeun atanapi ngundeur presentasi PowerPoint dina kaca ieu?: kecap Yesus 'pikeun Saint Faustina Kowalska kana Solat Illahi … Maca Deui