Madonna della Rocca

Madonna della Rocca, Alessandria della Rocca, Agrigento, Sicily, Italia Commemorated on March 30 Carita mana nu di 1620 nu Madonna mucunghul ka awéwé ngora buta tina Alessandria, dibales tetempoan dirina, jeung dipenta dirina pikeun berpungsi dina gaduh garéja diwangun pikeun veneration of patung anu bakal kapanggih disumputkeun di … Maca Deui

Peace Ngaliwatan A dokumenter Woman

Mary, Basa Yesus, mecenghul ka visioner Walanda, Ida Peerdeman di Amsterdam, Holland dina judul "Lady of Sadaya Bangsa" di 56 apparitions ti March 25, 1945 ka May 31, 1959. Apparitions kasebut dituturkeun ku runtuyan "pangalaman Eucharistic" ditarima ku visioner ti Juli 1958 ka … Maca Deui

Ketuhanan Mercy Novena dimimitian dina Jumaah Good!

Ilahi Mercy Novena Illahi Mercy Devotionals di EWTN ?Yesus ditanya yén Feast of kana Mercy Illahi jadi dimimitian ku Novena kana Mercy Illahi anu bakal dimimitian dina Good Jumaah .? Anjeunna masihan St. Faustina hiji niat solat pikeun on unggal dinten ti Novena, nyimpen keur panungtungan … Maca Deui

2018 Solat di rai

Poé Solat di rai - Pentecost, Minggu 20 Mei 2018   Whit Minggu, Minggu 20 Mei 2018 doa- na pasamoan dinten di rai keur ngahargaan ka Mary, Lady of Sadaya Bangsa Di Whit, Minggu 20 Mei 2018, Urang ogé moal papanggih taun panungtungan di rai kawentar, pikeun nasional … Maca Deui

Syd ة ualsyng ه am

Virgin deukeut laut dimimitian cariosan di 1061 Di hiji kampung leutik di Norfolk, North, di Inggris, di deukeut Laut Kalér, di kakuasaan Edward dipikawanoh ku leuwih ti 900 taun. Dina dinten ngarah nepi ka invasi Normandia langsung cicing di randa of keur ngora alim disebut Sunda ی h ی ld ی s de jasana ی rchi, Lady Ladang Walsingham na di taun éta 1061 Ibu mecenghul … Maca Deui

Mary: Cooperator unik di panebusan nu

1. cinta redemptive bubuka Allah tina kado-diri ka Yesus Kristus liwat kakawasaan Roh Suci jeung respon manusa pikeun cinta saratna ieu inti sajarah kasalametan. Dina schema redemptive ieu, jalma manusa dina hambalan sajarah béda geus direspon boh kreatif ku hirup jeung misi maranéhanana atawa destructively ku maranéhna … Maca Deui

Anyar '' '' salametan Maryam Basa Garéja

Paus ngadegkeun éta salametan Maryam Basa Garéja di Calendar Romawi Tulis “pesta” tina rahayu Virgin Mary Basa Garéja. JEUNG, sakumaha ngadegkeun ku Paus Francis, salametan bakal janten mazhab sohor taunan dina urutan wajib di Senén sanggeus Pentecost. Ieu naon urang baca dina SK ti Jamaah keur … Maca Deui

Doa ka suci beresih konsepsi

Adina Mary Ephrem nyerat ka Diréktur Spiritual dirina Rajékan. Leibold ngeunaan komposisi doa ieu ... "Kuring ieu meunang sababaraha hal siap pikeun isuk di handap. Di satengahing eta Mah nyita kalawan dorongan indescribable. Pikiran nu Trinity jeung keur conformed kana sasaruaan Kristus kaeusi pikiran kuring … Maca Deui

Doa ka suci beresih konsepsi

Adina Mary Ephrem nyerat ka Diréktur Spiritual dirina Rajékan. Leibold ngeunaan komposisi doa ieu ... "Kuring ieu meunang sababaraha hal siap pikeun isuk di handap. Di satengahing eta Mah nyita kalawan dorongan indescribable. Pikiran nu Trinity jeung keur conformed kana sasaruaan Kristus kaeusi pikiran kuring … Maca Deui

Nu Rosary: The Solat Éta disimpen Kahirupan abdi

Nu Rosary: The Solat Éta disimpen abdi Kahirupan buku A ku Immaculée Ilibagiza "rosary nu mangrupakeun wangun anu alus teuing shalat ... Ieu teh ubar pikeun sagala Dedemit kami, akar sagala berkah urang. "-Pope Leo XIII" rosary mangrupa alat anu museurkeun solat urang tur mantuan kami ngamekarkeun iman urang pikeun … Maca Deui

Asal Usul haténa

THE DIARY rohani Elizabeth KINDELMANN Pikeun tatanan haténa Spiritual, mangga buka kaca ieu kanggo inpo. The haténa ieu ditulis ku Elizabeth Kindelmann, wanoja hina anu cicing di Hungaria ti 1913 ka 1985. Hal ieu ogé dipikawanoh éta Garéja Katolik di nagara ieu Nyanghareupan kasusah salila sababaraha taun. The haténa … Maca Deui

The Annunciation jeung Good Jumaah

Dina artikel di handap ieu ku rajékan. John Saward tina téks na The Mysteries Maret: Hans Urs von Balthasar dina nitis sarta Easter, nyeratna underscores tradisi patristic tina Annunciation jeung Good Jumaah duanana nyokot tempat di 25th Maret, jeung complementarity teologis sarta liturgical dua acara ieu liturgical hébat. Leres Pisan, … Maca Deui

Pangaruh Maria Mediatrix

Pangaruh Mediadora Maria Sunda. P. Garrigou-Lagrange The. P. Dina kaayaan Chairil Anwar tina kahirupan batin, teu mungkin pikeun ngubaran peta ngeunaan Yesus Kristus, mediator universal, dina awak mistis na, tanpa ogé ngawangkong ngeunaan pangaruh Maryam Mediatrix. Aya loba dreamers, ceuk kami, Éta téh néangan pikeun ngahontal rugbi kalawan … Maca Deui

Urang Lady of Kibeho

Kasimpulan The apparitions mimiti dina bulan Nopémber 1981 lamun genep katresna ngora jeung hiji budak ngaku nempo Virgin Mary jeung Yesus Nu Maha Agung. Tapi ngan visions tina kahiji tilu — 17-Alphonsine taun heubeul, 20-Nathalie taun heubeul, jeung Marie Claire 21 taun heubeul — geus nampa persetujuan solemn Bishop Misago sacara. Kusabab aya reservations ngeunaan … Maca Deui

Tujuh Sorrows Maryam

Tujuh SORROWS Maryam Urang latihan bakti ieu sholat, Unggal Dinten, tujuh kali Bagea Mary nalika niis tujuh sorrows Maryam (a Bagea Mary dina unggal nyeri). Mary hayang tapa di ngilu maranéhna. Jadi lamun solat unggal hujan es Mary pohara penting nu nutup panon urang jeung putting leungeun nya, … Maca Deui