Our Lady of the Fruit of the Oak

Madonna della Ghianda (Our Lady of the Fruit of the Oak), Mezzana Superiore, Somma Lombardo, Varese, Italy Commemorated on October 3, Maret 25 Graces and miracles of S. Maria del Ghianda (XIII) are documented in rigorous research requested by Cardinal Borromeo and enumerates the gifts hanging exposed in the chapel next to the freshMaca Deui

Peace Ngaliwatan A dokumenter Woman

Mary, Basa Yesus, mecenghul ka visioner Walanda, Ida Peerdeman di Amsterdam, Holland dina judul "Lady of Sadaya Bangsa" di 56 apparitions ti March 25, 1945 ka May 31, 1959. Apparitions kasebut dituturkeun ku runtuyan "pangalaman Eucharistic" ditarima ku visioner ti Juli 1958 ka … Maca Deui

O Immaculata: St. Maximilian’s Marian Militia Tu...

Ave Maria! Happy 100th to the Militia of the Immaculate!! Below is from the National Catholic Register:   Joseph Pronechen St. Maximilian Kolbe founded the Militia of the Immaculata with six fellow Franciscan seminarians in Poland Oct. 16, 1917 — three days after the final Fatima apparitions. Although the future saint may not haveMaca Deui

“Petition the Holy Father For This Dogma”

“Once more I am here, – The Co-Redemptrix, Mediatrix jeung ngajengkeun ayeuna ngadeg saméméh anjeun. I have chosen this day: on this day the Lady will be crowned. Theologians and apostles of the Lord Jesus Christ listen carefully: Kuring geus dibikeun Anjeun kieu dogma nu. Work and ask for thisMaca Deui

صلوات إلى القدیسة مریم العذ...

السلام عليك أيتها الملكة السلام عليك أيتها الملكة ، أمّ الرحمة والرأفة ، يا حياتنا ، حلاوتنا، ورجاءنا. إليك نصرخ نحن المنفيين أولاد حواء ، و نتنهّد نحوك نائحين وباكين ، في هذا الوادي ، وادي الدموع. فلذلك يا شفيعتنا، انعطفي بنظرك الرؤوف نحونا، وأرينا بعد هذا المنفى، يسوع ثمرة بطنك المباركة. … Maca Deui

Sister Lucia jeung Mary Co-redemptrix

Sanggeus Word diideuan of Sacred Kitab Suci jeung kurnia doctrinal tina Catechism Katolik, Kuring percaya buku katilu nu unggal devotee Fatimah kudu boga deukeut di leungeun nyaéta kitab Sister Lucia, "Télépon" Ti Message of Fatimah, nu dirilis dina basa Inggris dina 2002. A work truly directed byMaca Deui

Il Rosario, preghiera cristologica

Il Rosario, preghiera cristologica Una meditazione di P. Ruggero M. Di Bitetto Non è possibile cogliere la vera immagine evangelica di Gesù e comprenderne la vita, senza un costante riferimento alla preghiera. Partendo da questa considerazione, Romano Guardini conclude che la preghiera per noi è una necessità interiore, una grazia, un dovere. PregareMaca Deui

Urang Lady of America - Highlights

n response to our country’s consecration, great love and honor of the Immaculate Conception, Our Lady appeared in private revelations. The revelations included apparitions of Our Lord, St. Joseph, St. Gabriel and St. Michael, as well as apparitions of The Blessed Virgin Mary as “Our Lady of America, The Immaculate Virgin”. The visionary, … Maca Deui

Urang Lady of America - Highlights

n response to our country’s consecration, great love and honor of the Immaculate Conception, Our Lady appeared in private revelations. The revelations included apparitions of Our Lord, St. Joseph, St. Gabriel and St. Michael, as well as apparitions of The Blessed Virgin Mary as “Our Lady of America, The Immaculate Virgin”. The visionary, … Maca Deui

Mary as the New Eve

The Lord, coming into his own creation in visible form, was sustained by his own creation which he himself sustains in being. His obedience on the tree of the cross reversed the disobedience at the tree in Eden; the good news of the truth announced by an angel to Mary, a virgin subjectMaca Deui

Puguh Nepi My Little One!

“Énggalan, Saeutik hiji mah! Momen pas hirupkeun My Asih bakal ngahurungkeun deukeut, jeung dina waktu ieu, Iblis bakal dilolongan. I hayang ngarasa eta dina raraga ngaronjatkeun kapercayaan Anjeun. Ieu bakal méré Anjeun kakuatan gede. All those to whom this force will arrive will feelMaca Deui

Octobri Mense – Encyclical on the Rosary

To Our Venerable Brethren the Patriarchs, Primates, Archbishops, Uskup, and other Ordinaries having Grace and Communion with the Apostolic See. Dulur-dulur Venerable, Greeting and Apostolic Benediction. 1. At the coming of the month of October, dedicated and consecrated as it is to the Blessed Virgin of the Rosary, we recall with satisfaction theMaca Deui

Maternidad Divina

Paus John Paul II – Audiencia general Miércoles 7 Januari 2004 La maternidad divina de María 1. “Alma Redemptoris Mater…”, “Virgen Madre del Redentor…”. Así invocamos a María en el tiempo navideño, con una antigua y sugestiva antífona mariana, yen, por lo demás, prosigue con estas palabras: “Anjeun, quae genuisti, naturaMaca Deui

La Vang, Vietnam

La Vang, Vietnam (1798)   Summary Many Christians took refuge in the jungle near Quang Tri, a village in central Vietnam, where they prepared themselves for martyrdom. Many people died from the bitter cold weather, lurking wild beasts, jungle sickness and starvation. At night, they often gathered in small groups to pray theMaca Deui

NEW BUKU! The Three hate

Dina buku, Dr. Tandaan Miravalle nawarkeun tur nungtun Anjeun ngaliwatan apparitions gaib otentik yén mimiti dina telat 1990 di Itapiranga, Brazil. seratan ieu ayeuna keur dijieun sadia dina basa Inggris kiwari pikeun kahiji kalina. Diajar kumaha beuki diduga ngahiji haté anjeun ka Tilu hate Kalolobaan adi Yesus, … Maca Deui

Medali MIRACULOUS

Taun 1830, dina Motherhouse tina awéwé of Amal of Saint Vincent de Paul, Paris, Perancis, Nu Maha Agung Virgin mucunghul tilu kali ka novice hina jeung soleh, Teuing Catalina Labouré. On tilu kali, Catherine nempo rahayu Virgin, recibió mensajes y fueMaca Deui