Our Lady of Consolation

Madonna della Consolazione (Our Lady of Consolation), Ghisalba (BG), Italy Commemorated on August 14 The origin of the Sanctuary is related to the fact occurred on 08/14/1453. Antoniola, a farmer aged 60, called by the diminutive of Tonolla, the morning had a vision of Mary, while we were having breakfast, that the churches inMaca Deui

Wawancara Ku Bishop Jozef Punt

Monsignor, geus narima surat ti grup cardinals ka sakabeh uskup di dunya méré pamadegan éta dumasar kana Mary jeung tempat nya di rencana Allah kasalametan. Maranéhanana ngabela pikeun proklamasi resmi Mary salaku 'Basa spiritual sadaya Bangsa, Co-redemptrix… Mediatrix of all graces… andMaca Deui

Munificentissimus Allah

Excerpts from the Apostolic Constitution defining “ex cathedra” (from the chair of Peter) the dogma of the Assumption of the Blessed Virgin)   Hence the revered Mother of God, ti kalanggengan ngagabung dina cara disumputkeun jeung Yesus Kristus dina hiji jeung SK sarua predestination, suci beresih dina konsepsi nya, a … Maca Deui

“Petition the Holy Father For This Dogma”

“Once more I am here, – The Co-Redemptrix, Mediatrix and Advocate is now standing before you. I have chosen this day: on this day the Lady will be crowned. Theologians and apostles of the Lord Jesus Christ listen carefully: Kuring geus dibikeun Anjeun kieu dogma nu. Work and ask for thisMaca Deui

لورد 1858

برنادیت سوبیروس 1879 -1844 قدّیسة نیفیرس النائمة یوم الذكرى: 16 أبریل؛ 18 وفبرایر في فرنسا ارتبطت برنادیت سوبیروس ارتباطاً وثیقاً مع خطّة االله وأعماله في لورد. لذا أرغب منكم التعرّف علیها عن كثب من خلال الأسطر التالیة. إنها قدّیسة لكن بالأصل هي إنسانة عادیّة مثلي ومثلك، وما جعلها جذابة حقاً هي انسانیّتها واتّباعهاMaca Deui

Marian Coredemption and St. Maximilian Mary Kolbe

Fr Stefano Maria Manelli F I Pope Paul VI placed St. Maximilian Mary Kolbe “among the great Saints and enlightened spirits who have understood, venerated and sung the mystery of Mary," (1) and Pope John Paul II placed in relief the prophetic vision and great value of St. Maximilian’s life and Mariology forMaca Deui

Come la Chiesa è giunta alla definizione dogmatic...

Di Angelo Amato in AA. VV., L’Assunzione di Maria Madre di Dio. Significato storico-salvifico a 50 anni dalla definizione dogmatica, PAMI, Vatikan Kota 2001, pp.43-70. 1. Dogma e sviluppo del dogma La parola «dogma» indica una decisione autorevole e viene usata anche dal NT a indicare, contona, «i decreti dell’imperatore» (Di 17,7). … Maca Deui

Nu Kecap Kahiji

Kami urang Lady of America. I mikahayang nu barudak mah ngahargaan kuring, utamana ku purity kahirupan maranéhanana. ~ Nu kecap kahiji diucapkeun ku urang Lady of America, September 26, 1956

Nu Kecap Kahiji

Kami urang Lady of America. I mikahayang nu barudak mah ngahargaan kuring, utamana ku purity kahirupan maranéhanana. ~ Nu kecap kahiji diucapkeun ku urang Lady of America, September 26, 1956

The true reason of Mary’s greatness and blessedn...

Manehna teh pangagem nu, nu percaya agung; manéhna nyaho - jeung nyebutkeun - yén kekerasan nu gagah, nu sombong tina beunghar, nu hubris tina takabur kira turun dina sajarah. Masih, Mary percaya jeung proclaims yen Allah henteu ninggalkeun barudak hina jeung miskin nya, tapi mantuan sareng rahmat, … Maca Deui

Nu hirupkeun of Love Gerakan

THE FLAME OF LOVE OF THE IMMACULATE HEART OF MARY MOVEMENT In accordance with the wish of the Blessed Virgin Mary to propagate and promote throughout the world the devotion to the Flame of Love of her Immaculate Heart, nu hirupkeun of Love Gerakan, pinuh taat ka Garéja Katolik, came into beingMaca Deui

Infallible Definition of the Assumption

The fourth Marian dogma is the Assumption of Our Lady. The dogma of Mary’s Assumption, like her Immaculate Conception, has the added certainty of an infallible papal statement. Pope Pius XII in 1950 defined the Assumption of Mary in the following ex cathedra statement: “The Immaculate Mother of God, nu kungsi Virgin Mary, … Maca Deui

Asunción de la Bienaventurada Virgen María

Asunción de la Bienaventurada Virgen María San Buenaventura La cual es más hermosa que el sol y sobrepuja a todo el orden de la.)’ estrellas, y si se compara con la luz, le hace muchas ventajas, capítulo 7 de la Sabiduría. En estas palabras, la gloriosa Emperatriz, ensalzada sobre los coros de losMaca Deui

Our Lady of All Nations

Summary During a series of 56 apparitions, lasting 14 taun, a wide array of prophecies were given to Ida Peederman, a 40-year old office worker at an industrial firm, along with an image of the Blessed Mother standing on a globe with a cross behind her and a prayer. The revelations to IdaMaca Deui

St. Joseph Messages ti Itapiranga

Kanggo inpo nu leuwih dina apparitions Garéja-disatujuan of Itapiranga, Brazil, mangga ngadatangan website resmi: www.santuariodeitapiranga.com.br Letter of persetujuan ku Bishop Carillo Gritti dieu. Special berkat Ana Ormonde pikeun narjamahkeun talatah ieu kana basa Inggris. Maret 1, 1998 - St. Joseph: Dina kaahéngan ieu, St. Joseph mucunghul diasah dina tunic bodas jeung … Maca Deui

Santo Rosario

SANTO ROSARIO Descargar volante para hacer apostolado Descargar esta página en PDF Presentación en Power Point para rezar el Santo Rosario (Ver o descargar) Descargar Santo Rosario en audio. Clic aquí. Si desea ser miembro de los APÓSTOLES DEL ROSARIO haga clic aquí San Pío V atribuyó la victoria de Lepanto, nu 7 Oktober 1571 … Maca Deui